services

  • Shopverbouwing
  • Bestrating
  • Preventief onderhoud
  • Sanitair
  • Reinigen
  • Calamiteiten / 24 uur service

Services Overview

Shopverbouwing

Uiteraard voeren wij onze shopverbouwingen op een professionele wijze uit. Denk hierbij aan het uitbreiden of aanpassen van uw coffee-counter, bakery, of het vervangen van plafonds, vloeren e.d.
Ons ervaren team werkt in overleg met de opdrachtgever met een zo strak mogelijke planning waarbij wij uw klanten zo min mogelijk overlast bezorgen. Natuurlijk denken wij ook aan de veiligheid van u en uw klanten.

Sanitair

Voor al uw sanitaire voorzieningen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo ook voor het vervangen van toiletpotten, urinoirs en wastafels of het herstel of de vervanging van tegelwerk. Kortom, alle werkzaamheden in de sanitaire ruimten kunnen wij voor u uitvoeren.

Bestrating

Wij verzorgen uw terrein buiten de shop, herstellen bestratingen en verzorgen kleine reparaties aan uw bestrating zoals het wegwerken van oneffenheden. Als uw wegbelijningen zijn versleten of uw stoepranden opnieuw gemarkeerd moeten worden, kunnen wij dit voor u uitvoeren. Ook het eventueel inrichten van NP- of invalideplaatsen. Wij plaatsen tevens verkeersborden. Verder kunnen wij spiegels rondom het gebouw plaatsen. Ook het onderhoud van uw groen rondom de shop kunt u aan ons toevertrouwen.

Reinigen

We reinigen met milieuvriendelijke schoonmaak middelen. Zowel de onderzijde van de luifels als de vloeistofdichte bestratingen, price-signs, boeiborden, pompeilanden e.d. Tevens kunnen wij uw luifels behandelen met 'anti-spin'. Ook voor het jaarlijks verwijderen van blad en of vuil van uw luifels en shopdaken kunt u bij ons terecht. Het verwijderen van kauwgomresten van de bestrating of het verwijderen van graffiti behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Preventief onderhoud

Voor sommige werkzaamheden is het belangrijk dat er preventief onderhoud wordt gepleegd. Zoals het reinigen van uw airco roosters, uw koelelementen van de koelinstallatie en vervangen van papierrollen van betaalautomaten. Dit alles kunnen we op regelmatige basis controleren en uitvoeren. Tevens brengen wij anti-klim beveiliging aan rondom uw shopdak en wasstraat.

Calamiteiten / 24 uur service

Onze service gaat verder dan 9 tot 5. Wij kunnen 24 uur per dag voor u klaar staan. Zijn er calamiteiten zoals: Inbraak, wateroverlast, stormschade, overvullingen of glasschade dan staan wij voor u klaar om uw probleem zo snel mogelijk en professioneel op te lossen. Onze 24 uur service omvangt niet alleen de regio maar het gehele land.