Over MOS

over m.o.s.

Geschiedenis

In 1966 begon oprichter Huub Holierhoek in Schiedam met het onderhoud van benzinepompen en tankinstallaties. Hieruit is de visie ontstaan om het dienstenpakket en de serviceverlening uit te breiden. Met dit idee is ruim 20 jaar geleden M.O.S. Service BV ontstaan.

 
Ons werkterrein

Onze core business betreft de petrochemische industrie. Wij leveren diensten op het gebied van het onderhoud van zowel bemande als onbemande tankstations alsook wasstraten. Maar onze expertise gaat uiteraard verder, denk hierbij aan het verwijderen van graffiti en het op kleine schaal aanbrengen van straatbelijningen e.d.

 

 
Onze service

Onze service bestaat vooral uit het uitvoeren van kleine shopverbouwingen en het onderhoud van buitenterreinen. Het reinigen van luifels en vloeistofdichte bestratingen, onderhoud van wasstraten en groen. Mede omdat wij een flexibel en toegankelijk bedrijf zijn, staat service hoog in het vaandel. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

 
Veiligheid

Het spreekt voor zich dat veiligheid een belangrijk onderdeel is van onze bedrijfsvoering. Niet alleen de veiligheid voor ons personeel maar ook die van uw personeel en klanten. Wij werken met de beste gereedschap en materialen. Onze medewerkers zijn vakbekwaam, specialistisch en minimaal VCA gediplomeerd.